Uitjes Nederland

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes in Nederland

Je bent op de juiste website als je op zoek bent naar uitjes in Nederland.

Zoek het leuke uitstapje dat bij je past. Zoek uitjes om met vrienden te doen, of ga er op uit met de kinderen. Wil je juist romantisch op pad met je partner?

In heel Nederland zijn er vele mogelijkheden! In iedere provincie vind je de leukste uitjes om te gaan doen.

Direct naar de provincies

Naar het attractiepark met de kinderen

Zoek je leuke uitjes om met de kinderen te doen? Hebben ze bijvoorbeeld vakantie of komt er een vrije feestdag aan als Pinksteren of Pasen? Dan is het een hartstikke leuk idee om eens een leuk uitstapje te ondernemen met het hele gezin. Trakteer de kinderen bijvoorbeeld eens met een bezoekje aan een Pretpark.

Uitje naar de dierentuin

Een ander leuk uitje in Nederland dat ook vrijwel elk kind leuk vindt: de dierentuin! Wat dacht je bijvoorbeeld van Avifauna in Alphen aan den Rijn? Deze dierentuin is geheel gericht op bijzondere vogels, je kunt er hier meer dan 1.800 bekijken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een regenbooglori, struisvogel, zeearend of Humboldt pinguïn? Dit dierenpark is een van de leukste uitjes in Nederland!

Lees alles over Avifauna in Alphen aan den Rijn

Weekendje weg in Nederland

Waarom maak je er niet direct een heel weekendje uit van? Nederland kent veel verschillende leuke steden waar het heerlijk vertoeven is. Boek bijvoorbeeld een leuk stedenhotel en combineer uw uitstapjes over meerdere dagen. Er mogelijkheden genoeg zijn voor een heerlijk weekendje weg!

Bezienswaardigheden in Nederland

Nederland kent natuurlijk ook talloze mooie en interessante bezienswaardigheden. Ben je in Groningen dan is het natuurlijk een must om de Martinitoren en -kerk te bezoeken. In Amsterdam staat het Paleis op de Dam op ieders top 10 lijstje om te bezichtigen als je in Amsterdam bent. In Middelburg bezoek je natuurlijk de Lange Jan.

Zo heeft elke stad en elk dorp in Nederland wel zijn eigen bezienswaardigheden.

Voor uitjes in Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos!