Golfen in Friesland

In Friesland kun je op prachtige banen golfen.

In de prachtige provincie Friesland kun je op verschillende banen golfen. Voor iedere golfer van beginner tot gevorderde, jong en oud kunnen in Friesland uitstekend golfen.

Lees hier alles over de Golfbanen in Friesland.

Golfen in Friesland

In de provincie Friesland vind je zeer afwisselende golfbanen. Voor een dagje golf of een weekendje golf kun je in Friesland naar de meest uiteenlopende banen. In hartje Friesland kun je golfen bij Golfclub Heidemeer. De golfbaan is gesitueerd in het recreatiegebied ‘de Heide’, vlakbij ijsstadion Thialf Heerenveen.

In Beetsterzwaag kun je bij Golf & Country Club Lauswolt golfen op de prachtige golfbaan met uitdagende holes. De baan maakt twee lussen van elk negen holes en loopt afwisselend door bos en open weide. Bos en water zijn steeds in het spel, recht slaan is noodzaak. De greens zijn lastiger dan ze op het eerste gezicht lijken!

BurgGolf St. Nyk in het Friese St. Nicolaasga is een gezellige golfbaan met 18 holes. Deze 18-Holes zijn een uitdaging voor de beginnende en ervaren golfer.

Ook op het Waddeneiland Ameland kun je ieder jaargetijde genieten van de prachtige golfsport. Ben je een weekend of langer op het eiland, reserveer dan zeker een greenfee op de golfbaan Ameland.

Andere golfbanen in Friesland zijn;

  • Golfclub De Groene Ster, Leeuwarden
  • Golfpark De Hildenberg, Appelscha
  • Golfclub Gaasterland, Oudemirdum

Daag je zelf uit! Ga een rondje 9 of 18-holes golfen op de mooiste golfbanen in een prachtige omgeving en geniet van de rust en ruimte in Friesland. Bekijk het totaal overzicht van alle golfbanen in Friesland op Golf in de Regio.nl

Weekendje golfen

Ben je een weekend in Friesland, neem dan je golfclubs mee en geniet van de golfsport! De Noordelijke provincie grenst aan Groningen en Drenthe. Ook daar kun je golfend genieten op verschillende golfbanen. Maak er een compleet uitje van in Friesland. Bezoek het theater of ga lekker uit eten. Iets anders dan golfen? Huur een boot en geniet een aantal dagen op de Friese meren.

Er zijn tal van leuke uitjes in Friesland!