Golfen in Groningen

Ontvlucht de stad en golf in de natuur!

Buiten de stad Groningen zijn tal van mogelijkheden voor een rondje golf. In de natuurgebieden en op het glooiende landschap.

Golfen in Groningen

Ben jij een fanatieke golfer of ben je op zoek naar een leuk groepsuitje? Ga dan golfen in Groningen. Ontvlucht de stad en ontdek golfbanen omgeven door het natuurgebied de Drentse Aa en de Westerlanden bij de prachtige 18-holes baan van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club in Glimmen. Of ervaar de rust, de ruimte en het glooiende landschap bij De Compagnie in Veendam. Ook voor een familie-, vrienden of team dag zijn er tal van mogelijkheden, zoals Pitch&Putt in Kardinge, Groningen.

Beleef de golfsport in de natuur!

Heb je even geen zin om te lopen of ben je niet ter been. Ga dan golfen met een EziGolf Tourer. De EziGolf Tourer maakt het je makkelijk. Cruise over de baan met een EziGolf Tourer en je zult extra genieten van je dagje uit op de golfbaan! De Tourer is innovatief, makkelijk en plezierig in gebruik. De EziGolf Tourer is het alternatief naast de traditionele golf buggy en (elektrische) golf trolley.

Lees alles over de EziGolf Tourer

Companie Veendam
Golf in Veendam

Voor iedereen die houdt van golf, als sport, talent, passie of als vrijetijdsbesteding. Golf is leuk voor iedereen!

Kijk voor alle golfbanen ook op Golfinderegio.nl