December uitje met het gezin

Lees onze TOPtips voor een leuk gezinsuitje!

Notitie! Onderstaande evenementen zijn jaarlijkse evenementen. Houd de website van de organisatie(s) in de gaten over de huidige stand van zaken. 


Het is december! Bij uitstek de maand om er met het hele gezin er lekker op uit te gaan!  Wij hebben leuke December uitjes met het gezin voor je geselecteerd.

December uitjes met het gezin

In december zijn er tal van uitjes te beleven. Uiteraard ga jij ook in December uitjes met het gezin maken. In heel Nederland is er volop keuze! Lees onze TOPtips!

1. Sprookjeswinterland
Laat je meeslepen in een feeëriek schouwspel vol met sfeerlichtjes en lantaarntjes. Het hele park wordt deze winter omgetoverd in een park vol met warme winterse sferen met vele originele decoraties. Zing samen met de bewoners van ‘Berenwinterland’ en laat je betoveren door de reuzen kerstboom met z’n vele lichtjes. De attracties zijn er natuurlijk ook nog steeds adembenemend in deze winterse wereld van het themapark van Enkhuizen in Noord-Holland.

Lees alles over Sprookjeswinterland

2.Disney On Ice
Beleef met het hele gezin een magische show. De Disney karakters nemen je mee in hun hartverwarmende verhalen. Ieder jaar presenteert Disney on Ice spectaculaire ijs shows met jouw favoriete Disney karakters zoals: Ariël uit de kleine zeemeermin, Belle uit belle en het Beest en de karakters uit Frozen komen natuurlijk ook het ijs op. Kom ook langs bij de jaarbeurs in Utrecht of juist bij AHOY Rotterdam in Zuid-Holland.

Koop snel je tickets voor Disney on Ice

3.Top 2000 café
Zijn de kinderen wat ouder? Kom dan met je hele gezin langs bij het top 2000 café in Hilversum. Hier wordt bijna de hele dag door alle muziek gedraaid uit de top 2000 met nummers van toen en van nu. Beleef de top 2000 van dichtbij. Dans en zing mee of zit rustig op de stoel te luisteren. Geniet van de muziek en van een moment samen zijn met je gezin.

Lees meer over het Top2000 café

4.Openluchtmuseum
Het openluchtmuseum opent de deuren in december voor beperkte tijd. In deze tijd kun je schaatsend door de straten of je volgt juist de winter rondleiding. Geniet van de winterconcerten die worden gehouden. Bak je eigen broodjes boven het vuur en geniet van de historische gebouwen en bekijk de Canon van Nederland tentoonstelling. Kom naar het openluchtmuseum in Arnhem en beleef een onvergetelijke dag.

Lees alles over het Openluchtmuseum in Arnhem

5. IceFun Sportiom
Schaats met je hele gezin bergopwaarts, door grotten en ga via een schaatshelling weer terug naar de kade. Geniet van de schaatsbaan en de sneeuwvlokjes die binnen dwarrelen. Neem een kop warme chocomel om jezelf op te warmen en daarna snel weer op je schaatsen. Doe je handschoenen maar aan en kom naar Den Bosch in Noord-Brabant om het spektakel zelf te beleven @Icefun Sportiom.

Uiteraard zijn dit maar een aantal tips, In heel Nederland valt er veel te beleven! Geniet in december van het hele gezin!

Team WattedoenVandaag wenst u Fijne feestdagen!