Postwagen Activiteitenarea

Activiteiten Arena Tolbert

Welkom bij de Activiteiten Arena Tolbert! Wie kent niet de spellen van weleer! Tafelvoetbal, Airockey, flipperkasten of de Jeu de Boules-baan.

In de Postwagen zijn deze spellen allemaal te spelen.

Activiteiten Arena Tolbert

Ben jij nog op zoek naar een onderscheidende activiteit? Dan moet je zeker in Tolbert zijn! Naast allerlei buiten activiteiten die je kunt ervaren bij de Postwagen, is hier ook volop keuze uit bijzondere activiteiten in de Activiteiten Arena.

Glow Midgetgolf

Jong en oud, iedereen heeft het wel eens gedaan! Maar heb je dat wel al eens gedaan alla Glow in The Dark? Midgetgolf is hip en al helemaal Glow in the Dark! Tussen prachtige fantasiefiguren en glow in the dark laten ze bij de Postwagen een nieuwe wereld tot leven komen! Kijk of je talent hebt, daag elkaar uit bij Glow in the Dark Midgetgolf Noord-Nederland.

Speel het klassieke spel in een modern jasje!
Curling

Het is verrassend, vermakelijk en uitdagend…. Dat is Curling! Curling is een olympische sport en echt waar, het is hartstikke leuk! Ga met een groep een avondje het spel spelen en overtuig je zelf hoe leuk het is! Curling is niet moeilijk, maar ook zeker niet makkelijk! Kun jij de Curling in de roos werpen?

Bowlen

Ook in de postwagen ligt een prachtige bowlingbaan! Bowlen staat voor uren vol gezelligheid! En dat in de sfeervolle locatie waar het spel helemaal tot z’n recht komt. Bowlen is een leuke groepsactiviteit. In de Postwagen zijn zes moderne bowlingbanen met unieke bowlingballen. Een combinatie van bowlen met een hapje eten of genieten van een uitgebreide borrelplank is een echte aanrader!

Gooi jij een strike!
VR Room

Ga met een groep of bedrijfsuitje zeker naar de Postwagen en stap in een uitdagende Virtual Reality Escape Room! Tijdens dit spel moet je veel samenwerken! De Virtual Reality Escape Room teleporteerd je naar een geheel andere plek waar de virtuele missie begint! Probeer met zoveel mogelijk goudstaven uit de mijn te ontsnappen!

Stap in in een wereld vol virtuele objecten!
Indoor Jeu de Boules-terrein

Misschien een spel voor de oudjes? NEE!
Oke, het draait allemaal om een kleine bal en een paar grote ballen. Maar verder is het een serieuze aangelegenheid. Na het tossen wordt de kleine bal geworpen en de grote ballen moet er zo dicht mogelijk bij zien te komen.

Krijg dat maar een goed voor elkaar met een groep en wat hapjes en drankjes!

Indoor Bijlwerpen

Het is overgewaaid uit Canada en binnen ‘gegooid’ in de Postwagen. Indoor Bijlwerpen! Indoor Bijlwerpen is een superstoer spel en een echt Scandinavische oersport. Voel je tijdens dit spel een ware viking en scoor je punten met werpbeurten!

Ga met een groep vrienden je vermaken in de Postwagen met hapjes, drankjes en gezelligheid!

Kies de allerleukste activiteiten bij de Postwagen in Tolbert!

Adres Activiteiten Arena Tolbert

Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert
Telefoon: 0594-515999

Bezoek de website                                                     Koop je dagtickets