Wat te doen zaterdagavond

Weet niet wat te doen zaterdagavond? Wij wel!

Het is zaterdag, het is weekend! Het is voor de meesten een vrije dag na een drukke werkweek. Zaterdag is ook zo’n drukke dag, vaak is de zaterdag gevuld met sporten, boodschappen en familie. En dan komt het moment dat je denkt… wat te doen vanavond.

Wat te doen zaterdagavond

Je kunt natuurlijk een avondje er voor kiezen om thuis te blijven. Je nodigt vrienden uit voor een film of spelletjesavond, je haalt wat lekkers in huis en hebt leuke gesprekken tot diep in de nacht. Je kunt uiteraard ook op zaterdagavond met je geliefde een avondje ‘bank hangen’ of een spannende game op de Playstation spelen.

Organiseer een feest

De zaterdagavond is ook bij uitstek een avond om verjaardagen te vieren of als er geen verjaardag te vieren is organiseer je toch gewoon een feest?! Niemand staat op tijd, vaak kunnen veel familie en vrienden op een zaterdagavond beter dan doordeweeks, iedereen kletst met elkaar, lekkere hapjes en drankjes kortom het is de hele gezellige avond!

Maar wil je ook eens op een zaterdagavond je huis uit? Dan hebben wij wel leuke tips voor een gezellige zaterdagavond.

Uit eten op zaterdagavond

Zaterdagavond is bij uitstek een avond om eens heerlijk uit eten te gaan. In iedere stad of dorp is er wel een restaurant te vinden. Ga eens chique uit eten of laat je verassen door wat de kok speciaal heeft klaar gemaakt. Wat dacht je van Tapas eten of een Pizza!

Naar het theater op Zaterdagavond

Als je dan toch lekker hebt gegeten, dan is een bezoekje aan een theater in Nederland ook een super leuke combinatie. Hou je van toneel, cabaret, dans of ga je liever naar een musical. In alle theaters zijn er op zaterdagavond veel voorstellingen geprogrammeerd. Daar zit vast een leuke voorstelling bij! In veel theaters kun je vooraf lekker eten, maar ook na de voorstelling kun je nog in de foyer, en vaak met de artiesten, nog een borreltje doen. De artiesten ontvangen graag je feedback onder het genot van een drankje!

Een leuke tip om een naar toe te gaan: Het Tapas Theater in Amsterdam.

Het Tapas Theater in hartje Amsterdam is een echte aanrader om een te bezoeken. Je kiest 1,2 of zelfs 3 voorstellingen die ieder telkens 20 minuten duren en dat wissel je af met lekker eten en drinken. In het Tapas Theater is er ieder kwartier een andere voorstelling van bekende en onbekende namen die hun voorstelling in 20 minuten showen.

Maak een zaterdagavond uit compleet, boek er een overnachting bij!

Zaterdagavond wat te doen

Wat je ook nog kunt doen op een zaterdagavond;

  • Maak een avond wandeling
  • Ga naar een concert
  • Bezoek een sauna
  • Ga naar de plaatselijk kroeg
  • Bowlen, Poolen, Lasergamen

Niemand hoeft zich te vervelen op zaterdagavond.