Ontdek de Groningse grachten op een SUP board

Aangeboden door Kampeerhal Roden

Suppen, misschien heb je het al vaker voorbij horen komen of zie je weleens mensen voorbij drijven op een soort surfplank. Stand Up Paddleboarding komt eigenlijk uit Hawaii, maar is hier in Europa ook super populair. Wil jij Groningen op een andere manier ontdekken? Een tip van ons: ga suppen!

Wat is SUP?
Stand Up Paddle is de ideale manier om te ontspannen en toch al je spieren in te zetten. Om te suppen heb je namelijk een goed evenwicht nodig. Tenzij het een warme zomerdag is en je graag een duik in het water neemt natuurlijk. De Groningse grachten zijn een perfecte plek om op een zomerse dag de stad vanaf een ander perspectief te bekijken. Zo geniet je van al het moois van Groningen stad en dat vanaf het water. We delen onmisbare tips als je eraan denkt om een SUP board te kopen. Lees snel verder en ontdek het beste SUP board voor jouw avontuur in Groningen.

Een SUP board voor beginners
Begin je net met de populaire sport? Kijk dan naar een supboard voor beginners. Deze is langer, breder en dikker dan andere supboards. De afmetingen zorgen voor stabiliteit op het water. Een board voor beginners is prima om de grachten van Groningen te verkennen. Hier vaar je rustig over de grachten op het paddleboard en hoef je geen snelheid te maken.

Ben jij een racemonster op je sup? Ga dan voor een hard supboard. Dit is ook handig op water met golven. Het harde paddleboard vangt de golven goed op en je maakt makkelijker bochten, waardoor jij zo door het water paddelt.

Waarom een opblaasbaar supboard?
De SUP boards in het assortiment van Kampeerhal Roden zijn allemaal opblaasbaar. Niet zomaar, want er zitten veel voordelen aan. Op die manier neem jij de opblaasbare sup overal mee naartoe. Of je nu voor een rondje Groningse grachten gaat of liever de Friese meren over paddelt. De supboards worden geleverd inclusief draagtas en handige pomp. Zo sta jij binnen no-time op het water, want de sup pomp je snel op en is ook zo weer leeg als je hem opbergt.

Suppen door de Groningse grachten
Tijd om je avontuur op de prachtige grachten te beginnen! Stap op je sup en laat je meevoeren door de betoverende Groningse grachten. Terwijl jij al je spieren traint geniet je van historische gebouwen, de pittoreske bruggestjes en charmante grachtenpanden. De diepen, maakte vroeger scheepvaart mogelijk, maar nu ook het moderne suppen. Maak een tussenstop bij één van de gezellige terrasjes aan het diep en geniet van de levendige sfeer in de stad.

SUP samen op een mooie zomerdag
Samen suppen belooft een gezellig avontuur! Deze watersport is een geweldige activiteit om te delen met vrienden of familie. Ga samen op ontdekkingstocht door Groningen. Op je eigen sup of vaar samen door de stad op één supboard. Houd hierbij wel rekening met het draagvermogen van de sup. Vaak is een paddleboard voor beginners hier ideaal voor, omdat deze dikker en breder zijn. En is het te warm? Dan neem je gauw een duik in het water.

Scoor een supboard bij Kampeerhal Roden
Word een ware SUPerster en kom langs in Roden. De experts van Kampeerhal Roden geven je graag advies over supboards, zodat je het water trotseert met een SUP board dat bij jou past. Veel plezier op het mooie Groningse water!

Bezoek de website