Wat te doen 1e Paasdag

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor 1e Paasdag.

Wat te doen 1e paasdag. Zoals elk jaar valt ook dit jaar 1e paasdag op een zondag, 2e paasdag valt altijd op maandag. De 1e paasdag is dus een uitstekend moment als u eens een dagje uit wilt of bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg wilt.

Net zoals elk jaar worden ook deze 1e paasdag talloze leuke activiteiten door heel Nederland georganiseerd. Denk dan bijvoorbeeld aan paasmarkten, paasvuren en verschillende festivals. Daarnaast zijn vele bezienswaardigheden en attracties ook gewoon geopend, er zijn dus mogelijkheden genoeg om wat te doen op 1e paasdag! Hieronder vindt u een aantal leuke tips voor 1e paasdag.

Weekendje weg op 1e paasdag

Omdat 1e paasdag altijd een zondag is en vrijwel alle mensen ook de dag erna vrij zijn, is het een perfect moment om eens een weekendje weg te gaan. Waarom boekt u bijvoorbeeld niet een leuk hotel voor het hele gezin of juist romantisch met uw partner? Er is van alles mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld met een hele groep te overnachten, huur dan een groepsaccommodatie of een huisje. Er zijn talloze mogelijkheden tijdens 1e paasdag!

Tips voor een uitje met kinderen op 1e paasdag

Bent u op zoek naar een leuk uitje om met de kinderen te doen op 1e paasdag? Een leuke tip is een bezoekje aan een dierentuin. In vrijwel elke Nederlandse provincie is wel een mooie dierentuin te vinden, in Drenthe kunt u bijvoorbeeld terecht bij Dierenpark Emmen. In Noord-Brabant is de BestZoo een aanrader, bekijk hier pinguïns, apen, panters en nog veel meer dieren. Een echte aanrader op wat te doen op 1e paasdag!

Spectaculair uitje op 1e paasdag

Veel bedrijven zijn dicht op 1e paasdag, maar daar hoeft u bij de attractieparken niet bang voor te zijn. De echte thrillseekers gaan op 1e paasdag natuurlijk naar Walibi Holland. De gaafste, wildste en spannendste attracties, die zijn in Walibi te vinden. Ga in één van de achtbanen, de zweefmolen of de wildwaterbaan. Niet voor bangschijters!

 

Er zijn vele mogelijkheden om wat te doen op 1e paasdag!