van blanckedael park

Van Blanckendaell Park

Veilingweg 9
1747 HG Tuitjenhorn

Telefoon: 0226 332 940

Het Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn, Noord-Holland is een klein dierenpark en heeft ongeveer zeventig diersoorten. Daarnaast kunt u in het Van Blanckendaell Park naast dieren ook lekker spelen in de grote speeltuin met draaimolen en parktreintje.

Van Blanckendaell Park

Nergens anders vind je een Savanne naast een speeltuin, flamingo’s bij een molen, apen spelend bij een Museum en Koi Karpers bij een draaimolen.

Met de oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt, reis je over alle delen van de wereld. Zo ontmoet je meer dan 100 soorten dieren. Op de Savanne kun je giraffen, zebra’s en struisvogels van dichtbij bekijken. Even verderop halen diverse soorten apen capriolen uit. Wandel over de brede paden langs Papegaaien, Flamingo’s, Lama’s, Kamelen en Kangoeroes. Ga genieten van de vrolijke Prairiehonden, Otters en Stokstaartjes. Natuurlijk ontbreken boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens niet… Overal staan bankjes om er eens even goed voor te gaan zitten.

Hebben de kinderen nog energie teveel? Laat ze dan heerlijk ravotten in de grote speeltuinen of meerijden met het treintje door het park. Of ben je toe aan een pauze? Dan is het goed relaxen in het gezellige Cafetaria. Een hapje en een drankje, pal naast ons museum.

Het veelzijdige Van Blanckendaell Park is het leukste dagje uit van Noord-Holland.

Adres Van Blanckendaell Park

Veilingweg 9
1747 HG Tuitjenhorn
Telefoon: 0226 332 940

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs