Paleis op de Dam

Paleis op de Dam

Nieuwezijds Voorburgwal 147
1012 RJ Amsterdam

Telefoon: 020 522 6161

U kent het alle maal wel, het Paleis op de Dam. U weet vast nog wel dat het paleis op de Dam het decor was van onder andere het huwelijk van Prinses Beatrix en Claus von Amsberg, de inhuldiging van Koningin Beatrix en niet te vergeten het huwelijk van prins Willem Alexander en Máxima Zorreguieta.

Het Paleis wordt gebruikt als het officiële ontvangstpaleis van het Koninklijk Huis en is het decor van staatsbezoeken, prijsuitreikingen en officiële ontvangsten. Ook was het de woning van de eerste koning van Holland. Zelf kunt u ook de sfeer proeven van het koninklijk bestaan.

Zo kunt u een bezichtiging brengen aan het Paleis op de Dam, bekijk hier voor wel eerst even de openingstijden.

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs