Madame-Tussauds

Madame Tussauds

Dam 20
1012 NP Amsterdam

Madame Tussauds is een wassenbeeldenmuseum in hartje Amsterdam. In de drukke winkelstraten in Amsterdam zijn tal van leuke musea gevestigd , zo ook Madame Tussauds.

Madame Tussauds

Bij binnenkomst in Madame Tussauds waant u zich in de een glansrijke wereld vol glitter en glamour! Kom oog in oog te staan met supertalenten en celebs! Bij Madame Tussauds ziet u niet alleen sterren van Hollandse bodem maar ook ontmoet je daar sterren als Ariana Grande en Adele! Of gaat u even naast George Clooney zitten of maak een selfie met Zayn Malik.

U mag met alle sterren op de foto en aanraken.Ook vindt u bij Madame Tussauds sterren die niet meer onder ons zijn. Den daarbij aan bijvoorbeeld Vincent van Gogh of Herman Brood. U kunt een rondleiding volgen of zelf door Madame Tussauds lopen voor een ware sterren beleving.

Leuk om te lezen hoe het werkt achter de schermen bij Madame Tussauds

Met de klas naar Madame Tussauds

Welcome to the spotlight! Welcome to our teacher zone! De sterren in Madame Tussauds zijn gek op leraren en leerlingen. Ze stellen zich graag persoonlijk aan jullie voor tijdens een bezoek. Er wacht een echte vipbehandeling op jou!

Kom oog in oog te staan met jouw idool!

Locatie Madame Tussauds

Madame Tussauds Amsterdam
Dam 20
1012 NP Amsterdam

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs