Avonturia

Avonturia De Vogelkelder

Kerketuinenweg 3
2544 CV Den Haag

Telefoon: 070 - 3637272

Avonturia De Vogelkelder in Den Haag is de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland. Hier vind je niet alleen alles voor je huisdier. Avonturia De Vogelkelder is ook de avontuurlijkste dierenwinkel van Nederland! Hier kunnen kinderen op expeditie gaan en bijzondere avonturen beleven.

Bij binnenkomst word je gelijk begroet door vrolijke papegaaien, rond rennende eekhoorntjes, prachtige flamingo’s en nog veel meer dieren. Vervolgens kom je oog in oog te staan met diersoorten die niet zo voor de hand liggen: slangen, reptielen, beverratten, exotische vogels, schildpadden, stokstaartjes en papegaaien.

Adres Avonturia De Vogelkelder

Kerketuinenweg 3
2544 CV Den Haag
Telefoon: 070 – 3637272

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs