Optimaal genieten van Overijssel met de mooiste wandelroutes

Aangeboden door Kampeerhal Roden

Ontdek het prachtige Overijssel, een provincie in het oosten van Nederland, bekend om zijn Hanzesteden, natuur en geschiedenis. Er is geen betere manier om deze regio te verkennen dan met stadswandelingen door de Hanzesteden en hardlooproutes die je naar de mooiste plekken brengen.

Hanzesteden te voet verkennen

Begin je ontdekkingsreis in Deventer, één van de oudste Hanzesteden in Nederland. Maak een wandeling door de sfeervolle straten, bewonder de historische architectuur en geniet van de gezellige sfeer. Met je ON trailschoenen aan, wandel je in alle gemak door deze mooie stad.

Zwolle, een andere bijzondere Hanzestad, biedt een mix van geschiedenis en moderniteit. Een stadswandeling neemt je mee langs grachten, oude stadspoorten en levendige pleinen.

Kampen staat bekend om zijn geschiedenis met de scheepvaart en goed bewaard gebleven monumenten. Een wandeling door de oude stad brengt je langs de IJsselkade en historische gebouwen zoals de nieuwe toren.

Hardloop- en wandelroutes in de natuur

Overijssel heeft tal van prachtige plekken om te wandelen en hard te lopen. Stel je voor, rennen door de bossen van de Sallandse Heuvelrug. Of als je het rustiger aan wilt doen, maak een ontspannende wandeling langs de rivier de Vecht en geniet van het prachtige uitzicht.

Laat je betoveren door de schitterende plekken in de Weerribben-Wieden met hun waterwegen. Giethoorn is daar één van, met zijn grachten en traditionele huizen. Een speciale plek om te ontdekken tijdens een ontspannen wandeling. Of je nu van hardlopen houdt of liever geniet van de rust bij het water, met ON hardloopschoenen ben je klaar voor een geweldig avontuur in de natuur van Overijssel.

Ben je op zoek naar de ideale hardloop- of wandelschoenen voor dit avontuur? ON trailschoenen zijn de perfecte keuze voor jou!

Waarom ON hardloopschoenen?

ON is een bekend merk in wandel- en hardloopschoenen. De slimme technologie en eigenschappen maken deze schoenen ideaal voor diverse terreinen, van stadsstraten tot natuurlijke paden.

De trailschoenen combineren comfort met CloudTec-technologie voor zachte landingen en krachtige afzet, perfect voor ontspannen wandelingen door Hanzesteden of energieke hardloopsessies op de paden van Overijssel. De ON schoenen hebben een goede grip op allerlei soorten ondergronden.

Op weg naar avontuur bij Kampeerhal Roden

Met ON trailschoenen ben je helemaal klaar om Overijssel te ontdekken, of je nu de charmante steden wilt verkennen of juist een sportieve route door de natuur wilt lopen. Verken deze geweldige provincie en laat je meenemen door de prachtige natuur en rijke geschiedenis. Voor de perfecte lage wandelschoenen kun je terecht bij Kampeerhal Roden.

Daar vind je niet alleen een ruime keuze, maar krijg je ook advies en vind je topkwaliteit outdoor uitrusting. Veel wandel- en loopplezier!

Bezoek de website