Dagje uit Nederland

Dagje uit Nederland. Dan treft u het, want op deze website vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. U vindt hier namelijk honderden leuke en bijzondere mogelijkheden voor een dagje uit Nederland.

Wat wil je doen vandaag?

[column size=1/4]alle uitjes

Bekijk alle uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]top 10 uitjes

Top 10 uitjes van Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitjes in nederland

Bekijk alle uitjes per provincie[/column]

[column size=1/4]alle evenementen

Alle evenementen in Nederland

[/column]

 
[adsense slot=9807440683 sizes=728×90|468×60|300×250]

 
[column size=1/4]alle kinderuitjes

Alle uitjes voor de kinderen

[/column]

[column size=1/4]alle actieve uitjes

Alle actieve uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitgaan en culinaire uitjes

Alle uitgaan en culinaire uitjes

[/column]
[column size=1/4]alle bezienswaardigheden nederland

Bezienswaardigheden in Nederland

[/column]
 

Zoekt u een dagje uit Nederland?

Zoekt u een sportief uitje? Of wilt u juist lekker relaxen? Met z’n tweetjes een dagje uit? Of gezellig met een hele groep of de familie? Overal is wel een geschikt uitje voor, bekijk hieronder wat leuke mogelijkheden of surf verder op deze website.

Sportieve activiteiten

dagje uit nederland solex de postwagenBent u wel van het actieve? Dat treft! In welke provincie u ook zit, overal zijn talloze leuke activiteiten te boeken. In de provincie Groningen vindt u bijvoorbeeld De Postwagen. Hier kunt u terecht voor de allerleukste actieve uitjes, van solextochten tot western games en van gps-tochten tot Schotse highland games.

Het is maar net waar u zin in heeft! Bij Attractiecentrum Zoetermeer kunt u terecht voor een spectaculair potje karten of lasergamen. Een ontzettend leuk idee voor een dagje uit Nederland met bijvoorbeeld een vriendengroep of familieleden.

Met de kinderen een dagje uit Nederland

dagje uit nederland dierentuin emmen drentheKinderen zijn er altijd wel voor in, een dagje uit! Want waar maakt u ze nou blijer mee dan een bezoekje aan een dierentuin of bijvoorbeeld een pretpark? En laat Nederland daar nou net tientallen mogelijkheden voor hebben! Voor een dagje uit Nederland gaat u bijvoorbeeld naar de bekende dierentuin Artis in Amsterdam. Hier vindt u de leukste dieren, van lepelaar tot olifant en van giraffe tot python.

Bent u juist in het noorden van het land, dan is Dierenpark Emmen hét uitje voor u. Deze dierentuin vindt u in Drenthe en er leven onder andere olifanten, emoes en giraffes. Een ander leuk idee voor de kinderen is natuurlijk een attractiepark. Wat dacht u bijvoorbeeld van Familiepark Drievliet?

Dit leuke park is een onvergetelijk uitje voor de vooral jongere kinderen! Er is onder andere een leuke zweefmolen, draaiende theekopjes, een spookslot en een reuzenrad. Uw bezoekje absoluut waard!

Er is altijd iets te doen in Nederland!