Dagje uit Groningen

Er gaat niets boven Groningen!

Dagje uit Groningen? Ondanks dat Groningen een van de kleinste provincies van ons land is, is er toch veel te doen. Denk dan niet alleen aan bezienswaardigheden zoals de Martinitoren en het Groninger Museum, ook voor een ander dagje uit is er van alles te doen in Groningen. Actieve uitjes, een dagje weg met de kinderen, een relaxed dagje wellness, mogelijkheden genoeg!

Extra lang dagje uit Groningen

Groningen is de ideale provincie om er een lekker weekendje uit van te maken. Alleen al de hoofdstad van de provincie Groningen biedt dagenlang plezier. Een B&B vlakbij de stad Groningen of pakt u een hotel? Beide zijn een aanrader!

Musea in Groningen

Cultuur snuiven in Groningen? dat kan! Voor de leukste musea zit u goed in Groningen. De stad Groningen alleen al heeft verschillende musea die echt de moeite waard zijn. Iedereen heeft waarschijnlijk weleens van het Groninger Museum gehoord. Dit museum is alleen voor het bijzondere gebouw al een bezoekje waard. Een museum dat veel mensen niet kennen is het Universiteitsmuseum Groningen. Als u nog denkt dat wetenschap saai is, dan moet u hier eens komen kijken! Een andere aanrader in de provincie Groningen is de Theefabriek in Houwerzijl, hier ontdekt u de wereld van thee, en die is groter dan u waarschijnlijk denkt!

Relaxen in Groningen

Al meer dan vijfentwintig jaar kunt u in het Groningse dorpje Zevenhuizen terecht bij De Waterlelie. In de loop der jaren is de Waterlelie uitgegroeid tot een volwaardig wellness-oord, maar dan wel gecombineerd met de intieme en stijlvolle sfeer van vroeger. Naast heerlijke sauna’s kunt u hier ook terecht voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Het is héérlijk relaxen bij De Waterlelie in provincie Groningen!

Visit Groningen

Als u een keer in Groningen bent geweest, dan wilt u zeker nog wel een keer. Bent u er nog nooit geweest? ervaar dan Groningen, ga dagje uit Groningen want….

 

Er gaat niets boven Groningen!

Visit Groningen