Activiteiten in Drenthe

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes!

Het bekendste actieve evenement van Drenthe is natuurlijk de TT Assen. Dit motorsportevenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Naast de spectaculaire motorraces in verschillende klassen gaat de TT gepaard met allerlei festiviteiten in het centrum van Assen zoals het TT-Festival en de TT-nacht.

Outdoor activiteiten

Bent je op zoek naar een leuk en actief uitje in de provincie Drenthe? Dan bent u bij Outdoor Point in Havelte aan het juiste adres! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier in Drenthe mogelijk. Van spannende tochten op quads tot ouderwets klootschieten. En wat dacht je van crossen op een elektronisch skateboard of boogschieten als Robin Hood?

Outdoor Point is echt hartstikke leuk als personeelsuitje of uitje met vrienden. Alle leuke activiteiten zijn te combineren met bijvoorbeeld een barbecue, een buffet of wijnproeverij.

Voor een actief uitje in Drenthe moet je zijn bij Outdoor Point!

Indoor activiteiten

Naast leuke actieve uitjes in de buitenlucht kun je in Drenthe ook prima indoor vermaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een middagje of avondje karten? Met een groep vrienden of familieleden is dit een spannend maar erg leuk uitje.

Zoek je een activiteit waar de kinderen dol op zijn? Dan kies je wellicht voor een middagje naar de bioscoop of voor het zwembad. In Drenthe kun je  ook leren skiën of snowboarden! wil je de technieken wat aanscherpen? In Roden kun je naar Snow en Go gaan.

Ben je toch meer van het outdoor, ga dan naar Molencaten in Wezuperbrug! Molencaten heeft ook een klimpark met diverse parcoursen.

Lees alles over Molencaten 

Drenthe vanuit de lucht

Ontdek Drenthe eens op een speciale manier en boek een vaart met een luchtballon. De prachtige Drentse heidevelden, de hunebedden, alles waar Drenthe om bekend staat zie je zo vanuit een ander oogpunt.

Geef een uniek cadeau, een ballonvaart is een super ervaring!

Nog meer actieve uitjes

Dit waren ‘slechts’ een paar tips om te doen in Drenthe, maar vrees niet er zijn nog veel meer actieve dag uitjes in Drenthe!