texel adventures

Texel Adventures

Gasthuisstraat 15
1791 GK Den Burg

Telefoon: 06-230206825
E-mail: [email protected]

Texel Adventures verzorgt vele activiteiten voor bedrijven (teambuilding), schoolreisjes maar ook voor families. Ontdek Texel met Texel Adventures.

Texel Adventures

Texel Adventures verzorgt een complete dag vol avontuur van start tot finish. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want Texel Adventures regelt niet alleen de planning, maar zijn ook aanwezig op de dag zelf om alles vlekkeloos te laten verlopen. De focus ligt op het aanbieden van unieke activiteiten die je misschien niet direct zelf zou bedenken. Texel Adventures zorgt ervoor dat aan alles is gedacht, zodat iedere deelnemer zich deel van de groep voelt en het groepsgevoel wordt versterkt. Bereid je voor op een memorabel uitje dat nog lang in ieders herinnering zal blijven.

Activiteiten

Texel Adventures biedt een reeks opwindende activiteiten op Texel, ideaal voor groepsuitjes of avontuurlijke individuen. Of je nu het eiland wilt verkennen met een puzzeltocht, de kracht van de wind wilt voelen met powerkiten, de snelheid op het water met de Wad Experience wilt ervaren, wilt parachutespringen voor een adrenalinekick, blokarten langs het strand, of teamwork wilt bevorderen met een zeskamp, er is voor elk wat wils.

Deze activiteiten variëren van toegankelijk tot intensief, zodat deelnemers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring.

Lees meer over alle activiteiten.

LETS GO!

Contact Texel Adventures

Gasthuisstraat 15
1791 GK Den Burg

Telefoon: 06-230206825
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs