Tabaks vakantie bungalows

Slenerweg 83-39
7848 AG Schoonoord

Telefoon: 0591 - 382 480

U bent op zoek naar een mooie bungalow in het prachtige Drenthe? Boek dan eens een bungalow bij Tabaks vakantie bungalows in Schoonoord.

U kunt hier uitstekend terecht voor rust, er zijn ruime kavels en de bungalows zijn goed onderhouden. Heerlijk wandelen doet u in het aangelegen Staatsbos. Alle bungalows zijn voorzien van alle gemakken, zoals combimagnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, koelkast en een gevulde kruidenkast. Verder zijn de bungalows erg gezellig en comfortabel ingericht, u zult zich er zeker thuis voelen!

In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om een heerlijke vakantie te beleven. Vanaf Tabaks vakantie bungalows zijn onder andere het Noorderdierenpark en de steden Groningen en Assen makkelijk te bereiken. Een lekker hapje eten kan in een van de dichtbij gelegen restaurants, en vissen kunt u langs het Oranjekanaal. Vlakbij is ook een groot en gratis toegankelijk strandmeer.

Uhoeft zich hier in Drenthe niet te vervelen!

Adres Tabaks vakantie bungalows

Slenerweg 83-39
7848 AG Schoonoord
Telefoon: 0591 – 382 480

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland