MOTI, Museum of the Image

Stedelijk Museum Breda

Boschstraat 22
4811 GH Breda

Telefoon: 076 - 529 99 00

Het Stedelijk Museum in Breda is een museum voor erfgoed en geschiedenis van de stad Breda en voor actuele beeldcultuur. In 2017 werd het museum geopend in het Oudemannenhuis Het museum komt voort uit Breda’s Museum en het Museum of the Image.

Jongste stadsmuseum van Nederland

Stedelijk Museum Breda is het jongste stadsmuseum van Nederland. Het museum is het ideale vertrekpunt voor iedereen die de kunst en geschiedenis van Breda en omgeving wil ontdekken. Naast een overzicht van zijn rijke collectie toont het museum wisselende tentoonstellingen.

Projectruimte NEXT

Stedelijk Museum Breda is het ideale vertrekpunt voor iedereen die de kunst en geschiedenis van Breda en omgeving wil ontdekken. Naast een overzicht van zijn rijke collectie toont het museum wisselende tentoonstellingen. Projectruimte NEXT is bestemd voor samenwerking met partners uit de stad. De verrassende veelzijdigheid maakt Stedelijk Museum Breda aantrekkelijk voor een breed en landelijk publiek

Adres Stedelijk Museum Breda

Het museum is gesloten op maandagen.

Boschstraat 22
4811 GH Breda
Telefoon 076 – 529 99 00

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.