Speelpark Santjesfertier

Speel- en Dierenpark Sanjesfertier

Vraag je ouders om naar Zwaagwesteinde te rijden. Zeg maar dat er een mooie tentoonstelling is, ofzo. Zet ‘Sanjesfertier‘ in de tomtom, en daarna…ach, je ouders zien jou toch veel liever genieten dan dat ze je achter zich aan moeten slepen in een museum?

Hier kun je binnen en buiten spelen. Binnen vind je een luchtkussen, een klimkasteel, een zandbak, bouwblokken, trapskelters, midgetgolf, en er zijn allerlei toestellen waar je op en in kunt klimmen.

En buiten een verkeerspark, een waterbaan, een kinderboerderij met rendieren, een treintje om het hele park door te rijden, een monorail en een terras waar je je ouders kunt stallen als ze moe zijn, en waar je zelf heen kunt als je trek hebt in frietjes, een kroket of een ijsje.

Ben je bijna jarig? Nodig dan al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een superfeest bij Sanjesfertier! Binnen is ook amusementspark Sanjesplezier: met allerlei leuke spellen en gekke attracties voor als je binnenkort een feest of familiedag hebt. Of een schoolreisje.

Adres Speel- en Dierenpark Sanjesfertier

De Sânjes 4
9269 HA Feanwâlden
Telefoon: 0511 – 477 390

Bezoek de website

 

Meer uitjes