Ristorante dell 'Arte

Ristorante dell ‘Arte

Ristorante dell 'Arte in Godlinze. Voor de heerlijk mediterrane keuken!

Allersmaweg 2
9908 PD Godlinze

Telefoon: 0596-581100

Ristorante dell ‘Arte in Godlinze. Voor de heerlijk mediterrane keuken moet je naar het Groningse Godlinze gaan! Geniet van de specialiteiten van Roberto Santanera.

Ristorante dell ‘Arte

Restaurant dell ‘Arte in Godlinze is een ongeëvenaard Mediterraans restaurant waar Roberto Santanera voor je kookt. Met veel passie, temperament en verse ingrediënten bereidt hij voor je de meest eerlijke en heerlijke lekkernijen. Vanuit de open keuken worden de gerechten met veel zorg en plezier bereidt.

De middeleeuwse en kloosterachtige sfeer van dell’ Arte draagt bij aan een onvergetelijk avondje uit. Deze sfeer is ook weergegeven op het schilderij “La nostra vita” met de kinderen Santanera in een 15e eeuws tafereel.

Voor de heerlijke Mediterrane keuken ga je naar dell’ Arte in Godlinze!

Locatie Ristorante dell ‘Arte

Allersmaweg 2
9908 PD Godlinze NL
Telefoon: 0596-581100

 

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs