Midgetgolfpark Friesland

Midgetgolfpark Friesland

Bosberg 4
8426 GJ Appelscha

Telefoon: 0516 - 431 919

Het bos van Appelscha en de zandvlakte De Kale Duinen zijn op zich al een bezoek waard. In het bos is onder andere een vlak, geasfalteerd pad langs mooie plekken in het bos. Handig voor als er een kinderwagen, rolstoel of buggy meegaat. Voor kinderen is er een kabouterpad. En natuurlijk kunt u in deze omgeving prima fietsen, mountainbiken of wandelen.

Midgetgolfpark Friesland

Om het nog leuker te maken kunt u een ronde midgetgolf spelen op twee soorten banen: een traditionele en een Zweedse viltbaan die weer heel anders speelt. Met twee keer achttien holes is dit een leuk actief uitje voor alle leeftijden. Bij de midgetgolfbanen is een koffiehoek en een terras, en de kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin. Wie er een dagje uit van wil maken kan kiezen uit diverse arrangementen: midgetgolf met lunchbuffet, borrelgarnituur, koud of warm buffet of een barbecue bijvoorbeeld.

Kinderfeestje? Dat kan ook goed in het midgetgolfpark!

Adres Midgetgolfpark Friesland

Bosberg 4
8426 GJ Appelscha
Telefoon: 0516 – 431 919

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland