Landgoed De Zwerfkei Borger

Landgoed de Zwerfkei in Borger

Strengenweg 6
9531 TE Borger

Telefoon: 0599 - 234 925

Bij boerderij De Annahoeve, vlakbij het oude esdorp Borger in Drenthe, vindt u Landgoed De Zwerfkei. De Zwerfkei is een gezellige en kleinschalige camping die plaats biedt aan 25 caravans of campers. Alle plekken zijn ruim en hebben aansluitmogelijkheden voor water en elektra.

Er is voldoende keurig en schoon sanitair, een jeu de boules-baan en een groentenwinkeltje. Ook de omgeving van de camping heeft u veel te bieden. Wat dacht u van de vele fietspaden door de schitterende natuur van Drenthe? Onderweg kunt u de prachtige dorpjes ontdekken.

U kunt bij De Zwerfkei in Drenthe tevens terecht voor het huren van comfortabele zomerhuisjes, appartementen en stacaravans.

Adres Landgoed de Zwerfkei

Familie Seubers
Strengenweg 6
9531 TE Borger
Telefoon: 0599 – 234 925

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.