Landgoed De Zwerfkei Borger

Landgoed de Zwerfkei in Borger

Strengenweg 6
9531 TE Borger

Telefoon: 0599 - 234 925

Bij boerderij De Annahoeve, vlakbij het oude esdorp Borger in Drenthe, vindt u Landgoed De Zwerfkei. De Zwerfkei is een gezellige en kleinschalige camping die plaats biedt aan 25 caravans of campers. Alle plekken zijn ruim en hebben aansluitmogelijkheden voor water en elektra.

Er is voldoende keurig en schoon sanitair, een jeu de boules-baan en een groentenwinkeltje. Ook de omgeving van de camping heeft u veel te bieden. Wat dacht u van de vele fietspaden door de schitterende natuur van Drenthe? Onderweg kunt u de prachtige dorpjes ontdekken.

U kunt bij De Zwerfkei in Drenthe tevens terecht voor het huren van comfortabele zomerhuisjes, appartementen en stacaravans.

Adres Landgoed de Zwerfkei

Familie Seubers
Strengenweg 6
9531 TE Borger
Telefoon: 0599 – 234 925

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.