keukenhof lisse

Keukenhof Lisse

Stationsweg 166A
2161 AM Lisse

Telefoon: 0252 465 555

Keukenhof Lisse is het leukste en vooral het fleurigste dagje uit! Ieder voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. De Keukenhof is een unieke en onvergetelijke belevenis. De Keukenhof is een groots opgezet bloemenpark in Lisse in de provincie Zuid-Holland. Jaarlijks bezoeken er meer dan een een miljoen bezoekers de Keukenhof. De bezoekers komen vanuit de hele wereld.

Keukenhof Lisse

Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u in de Keukenhof genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de diverse tentoonstellingen onder andere n het Juliana Paviljoen niet.

De Keukenhof is ook voor kinderen een groot kleurrijk feest. Voor de kinderen is er een gratis speurtocht, een kinderboerderij, een prachtig doolhof en speeltuin waar ze ook heerlijk kunnen spelen en zich vermaken! .

Vier ieder jaar de lente in Keukenhof! 

Het park is altijd slechts een paar maand geopend meestal vanaf maart tot en met mei 2019. Het park is dan dagelijks geopend van 08:00 – 19:30 uur. ( Ook op zon- en feestdagen)

Geniet van alle mooie lentekleuren en -geuren in het wereldberoemde bloemenpark.

Adres Keukenhof Lisse

Stationsweg 166A
2161 AM Lisse
Telefoon: 0252 465 555

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs