Hoeve Meerzicht

Hoeve Meerzicht

Monnickenmeer 4
1141 PB Monnickendam

Telefoon: 0299 654336

Hoeve Meerzicht is naast een boerderij met 100 stuks rundvee, sinds 2007 ook een bed & breakfast. Hier kunt u nog eens op een bijzondere en luxe manier overnachten bij de boer! Op de begane grond van de b&b is een tweepersoonskamer gevestigd, deze kamer is ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

De eerste verdieping herbergt twee tweepersoonskamers met extra ruime bedden, voor een perfecte nachtrust! In alle kamers van het hotel is een keukenblok met koelkast geplaatst en u kunt er zelf koffie en thee zetten. Ook zit in alle kamers een eigen douche of bad. In de sfeervolle ontbijtkamer kunt u elke morgen terecht voor een lekker ontbijtje, het is ook mogelijk om het ontbijt op uw kamer te laten serveren. Wilt u met een heel gezelschap slapen bij Hoeve Meerzicht, dan kunt u gebruik maken van de complete keuken.

Op deze manier ontstaat er een luxe groepsaccommodatie. De omgeving leent zich uitstekend om sportief te wandelen of fietsen, ook is het mogelijk om te varen met een fluisterboot. Met de fiets of het openbaar vervoer bent u zelfs in een mum van tijd in het centrum van Amsterdam. Hoeve Meerzicht: de ideale plek om te overnachten in Noord-Holland!

Adres Hoeve Meerzicht

Monnickenmeer 4
Monnickendam
Telefoon: 0299 654336

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs