Hoeve Meerzicht

Hoeve Meerzicht

Monnickenmeer 4
1141 PB Monnickendam

Telefoon: 0299 654336

Hoeve Meerzicht is naast een boerderij met 100 stuks rundvee, sinds 2007 ook een bed & breakfast. Hier kunt u nog eens op een bijzondere en luxe manier overnachten bij de boer! Op de begane grond van de b&b is een tweepersoonskamer gevestigd, deze kamer is ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

De eerste verdieping herbergt twee tweepersoonskamers met extra ruime bedden, voor een perfecte nachtrust! In alle kamers van het hotel is een keukenblok met koelkast geplaatst en u kunt er zelf koffie en thee zetten. Ook zit in alle kamers een eigen douche of bad. In de sfeervolle ontbijtkamer kunt u elke morgen terecht voor een lekker ontbijtje, het is ook mogelijk om het ontbijt op uw kamer te laten serveren. Wilt u met een heel gezelschap slapen bij Hoeve Meerzicht, dan kunt u gebruik maken van de complete keuken.

Op deze manier ontstaat er een luxe groepsaccommodatie. De omgeving leent zich uitstekend om sportief te wandelen of fietsen, ook is het mogelijk om te varen met een fluisterboot. Met de fiets of het openbaar vervoer bent u zelfs in een mum van tijd in het centrum van Amsterdam. Hoeve Meerzicht: de ideale plek om te overnachten in Noord-Holland!

Adres Hoeve Meerzicht

Monnickenmeer 4
Monnickendam
Telefoon: 0299 654336

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs