Grand Cafe Bowling de Kaden

Grand café Bowling De Kaden

Zuidkade 75
9203 CP Drachten

Telefoon: 0512- 54 77 51

Grand café bowling De Kaden heeft 6 bowlingbanen gecombineerd met een grand café en een dartscafé: drie ingrediënten voor een gezellige avond uit. In welke volgorde u gebruikt maakt van de mogelijkheden mag u zelf bepalen.

Eerst het café in en dan gaan bowlen of darten werkt ongetwijfeld sfeerverhogend, of het uw score ook verbetert is nog maar de vraag. Er zijn allerlei combinaties met buffetten, borrelhapjes, koffie met taart en dergelijke mogelijk. Sportieve bowlers die in wedstrijdverband willen bowlen kunnen meedoen aan een competitie.

Op woensdag en zaterdagmiddag is de bowlingbaan het terrein voor kinderfeestjes. Magic bowlen op lichtgevende banen, met lichteffecten, rook en lekkere te muziek met video’s op grote schermen erbij.

Natuurlijk met de favoriete maaltijd op kinderfeestjes: frietjes, snacks en ijs. In de goten van de bowlingbanen kunnen speciale bumpers worden geplaatst waardoor de bal nooit in de goot terechtkomt.

Adres Grand Café Bowling de Kaden

Zuidkade 75
9203 CP Drachten
Telefoon: 0512- 54 77 51

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland