Golfclub Ookmeer

Golfclub Ookmeer

Abe Lenstralaan 8
1067 MV Amsterdam

Telefoon: 020-4111118
E-mail: [email protected]

Heb je er al eens aan gedacht om te gaan golfen? Golfclub Ookmeer (Amsterdam-Osdorp) biedt je daartoe op uitstekende wijze de gelegenheid.

Golfclub Ookmeer

Aan beginnende en gevorderde golfers bieden we zowel individuele als groepslessen onder leiding van een gecertificeerde golfleraar. Voor de noodzakelijke oefening beschikken we over uitgebreide trainingsfaciliteiten, te weten een 9-holes shortgolfbaan en een drivingrange met daarbij ook een oefengreen.

De golfer met baanpermissie kan door de week terecht op onze 9-holes baan, die voornamelijk over de voetbalvelden van Sportpark Ookmeer loopt. Je komt tijdens het spelen langs enige zeer pittoreske plekjes. Op deze baan kan alleen van maandag tot en met vrijdag tot 17.00 uur worden gegolfd. In de zomerperiode, als het voetbal stil ligt, kan er ook ’s avonds en in het weekend worden gespeeld.

Golfclub Ookmeer is een laagdrempelige club. Door het jaar heen organiseren we veel wedstrijden en ook andere activiteiten. Daarbij speelt het sociale aspect naast het competitieve element een zeer belangrijke rol. Wat ook niet onbelangrijk is, we zijn niet duur!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer van ons weten, klik dan door naar onze website.

Contact Golfclub Ookmeer

Abe Lenstralaan 8
1067 MV Amsterdam

Telefoon: 020-4111118
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs