Camping Torentjeshoek

Familiecamping Torentjeshoek Dwingeloo

Beleef een topvakantie op Familiecamping Torentjeshoek in het Drentse Dwingeloo

Leeuweriksveldweg 1
7991 SE Dwingeloo

Telefoon: 0521 - 591 706

Beleef een topvakantie aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld

Familiecamping Torentjeshoek Dwingeloo

In een prachtige omgeving, aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld, ligt de familiecamping Torentjeshoek in Dwingeloo. Een camping met vele faciliteiten, geschikt voor kamperen of het huren van een accommodatie. De camping beschikt over 250 ruime comfortplaatsen en diverse verhuuraccommodaties. Van een luxe chalet tot bijzonder overnachten in een legertruck of origineel overnachten in de ‘Treehouse’, een heuse Boomhut XXL voor een onvergetelijke overnachting.

Als familiecamping biedt Camping Torentjeshoek buitengewone faciliteiten. Van een hapje en drankje op het terras tot gebruik maken van de goede sanitaire voorzieningen en een vergeten boodschap halen bij de ienieminie campingwinkel. Voor de kinderen is er een speeltuin met avontuurlijke speeltoestellen, een animatieteam, recreatieschuur en nog veel meer. En in het nageleden bosbad ‘De Paasbergen’ kun je bij mooi weer een frisse duik nemen.

Adres Familiecamping Torentjeshoek

Leeuweriksveldweg 1
7991 SE Dwingeloo
Tel. 0521 – 591 706

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland