de uithof

De Uithof – Den Haag

Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Telefoon: 070 – 3599443
E-mail: [email protected]

De Uithof is een veelzijdig Sporttainment Center in Den Haag. De Uithof beschikt over een sneeuwbaan, kartbaan, klimwand, lasergame-arena, game area, airsoft-arena, sportschool en sfeervolle cafés. Daarnaast biedt De Uithof ook verschillende vergaderruimtes die uitermate geschikt als locatie voor de zakelijke markt.

Skiën of snowboarden

365 dagen per jaar echte sneeuw op een piste van 211 meter. De Uithof beschikt over maar liefst vier liften: twee sleepliften die naar de top van de piste gaan en twee bandliften voor de kids en beginners. Hierdoor zijn er nauwelijks wachttijden voor de liften, waardoor je alle tijd hebt om je skills te verbeteren.

Schaatsen in de ijshockeyhal of op de 400-meterbaan

Daarnaast beschikt De Uithof over drie ijsbanen: de ijshockeyhal (gehele jaar open) en de 400-meterbaan met funrink (open van oktober t/m maart), die je gemakkelijk via de loopbrug kunt bereiken. Voor de jongsten (of oudere beginnelingen) staan in de funrink een aantal schaatshulpjes in de vorm van zeehonden of pinguïns.

Laat je race skills zien bij het E-karten!

Ook kun je bij De Uithof de G-krachten ervaren en de snelheid op ons vernieuwde E-kartcircuit. Onze baan is geschikt voor beginners, gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen. De nieuwe elektrische karts trekken snel op dus er kan uitdagend geraced worden. Een extra voordeel van onze elektrische karts is dat deze niet alleen vooruit, maar ook achteruit kunnen, hierdoor hoef je niet meer te wachten op het baanpersoneel.

Speel een van de games

De Uithof biedt ook verschillende individuele en teambuilding games vol actie. Met de spannende games als Bungee Soccer, Lasergamen en Sumoworstelen beleef je actie en plezier voor jong én oud!

Bereikbaarheid De Uithof

De Uithof is goed bereikbaar. Voor de deur van De Uithof kun je gratis parkeren en als je met het openbaar vervoer komt is het slechts 5 minuten lopen vanaf het eindpunt van Tramlijn 4 (De Uithof).

Adres de Uithof Den Haag

Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
Telefoon: 070 – 3599443
E-mail: [email protected]

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs