Camping De Schaopvolte

Camping De Schaopvolte Eext

Beleef Drenthe op Camping De Schaopvolte aan de Hondsrug en omringd door Staatsbossen

Stationsstraat 60a
9463 TJ Eext

Telefoon: 0592 - 261531

Dé camping omringd door Staatsbossen voor de fervente kampeerder

Camping De Schaopvolte Eext

Aan de Hondsrugroute in Noord-Drenthe, in het plaatsje Eext ligt Camping de Schaopvolte. De camping biedt plaats aan vele caravans en tenten, maar ook zijn er genoeg groene wandelpaden waar men heerlijk van de natuur kan genieten en rustig eens kan zien wat er zoal aan flora en fauna is te vinden in het mooie Drentse landschap. De ideale plek voor natuurliefhebbers. Ook voor de ‘doortrekkers’ is er voldoende plaats, het trekkersveld is de plaats om met je tent of toercaravan de vakantie door te brengen. Dit geldt ook voor grotere groepen. Daarnaast zijn er voor de camperaars speciale camperplekken gecreëerd.

Het bijzondere aan de camping is de entree, een voormalig treinstation van het oude treinspoor Stadskanaal – Assen. Op het terrein staan enkele oude treinstellen tentoongesteld. Eén van de oude treinstellen is omgebouwd tot restaurant Folk. Hier kun je van woensdag t/m zondag genieten van een lunch, diner of borrel. Iedereen is welkom.

Adres Camping De Schaopvolte

Stationsstraat 60a
9463 TJ Eext
Tel. 0592 – 261531

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland