Cafe Onder De Linden

Café Onder de Linden

Brink 4
9481 BE Vries

Telefoon: 0592 - 541 224

Café Onder de Linden is een café-biljart en zalencentrum gelegen in het brinkdorpje Vries in Drenthe. Het Café is gelegen aan de Brink. Met een wedstrijdbiljart in het bruincafé kunt u uw collega’s of vrienden verslaan tijdens een potje biljarten.

De verschillende zitjes hier en daar en de nostalgische bar met een toogkast. Hier is de sfeer al goed. De eigentijdse serre grenst aan het café, u kunt daar met 20 personen een gezellige avond beleven. Onder de Linden heeft tevens een grote zaal voor bruiloften en partijen.

Hier kunnen ongeveer 200 personen terecht voor een verbluffend feest.

Wanneer u met een klein gezelschap bent is er ook nog een kleine zaal waar 8 personen in kunnen. Als het zonnetje schijnt kunt u ook gebruik maken van het terras waar ongeveer 50 personen kunnen zitten. Ruimte genoeg dus!

Onder de Linden heeft niet alleen ruimte voor mensen die zomaar even komen aanwaaien. Ook als u iets te vieren heeft of u met een gezelschap een zaaltje wilt huren, kan dat ook bij Onder de Linden.

Bij Onder de Linden kunt u terecht voor zakenpartijen, familiefeesten, voorstellingen, vergaderingen, concerten, workshops en presentaties, thema-feesten Trainingen en Jaarclub-bijeenkomsten.

Adres Café Onder de Linden

Brink 4
9481 BE Vries
Telefoon:  0592 – 541 224

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland