Bezoekerscentrum De Wieden

Bezoekerscentrum De Wieden

Bezoekerscentrum De Wieden is een bezoek zeker waard!

Beulakerpad 1
8326 AH St. Jansklooster

Telefoon: 0527 – 205660

De natuur beleeft u bij bezoekerscentrum De Wieden in Overijssel, bij het schitterende Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het ideale vertrekpunt om te genieten van de prachtige natuur van Overijssel met haar meren, kolkjes, rietvelden en moerasbossen.

In het bezoekerscentrum krijgt u suggesties voor leuke wandeltochten door het natuurgebied, een prachtige manier om dit mooie plekje van Nederland te ontdekken. U kunt hier vaarexcursies boeken maar ook een schepnet voor de kinderen huren. Ook is er een leuk winkeltje met boeken, streekproducten en allerlei andere natuurgerelateerde snuisterijen. Natuurlijk kunt u ook een lekker kopje koffie krijgen.

Een heerlijk dagje uit in de natuur van Overijssel, kom daarvoor naar bezoekerscentrum De Wieden!

Adres Bezoekerscentrum De Wieden

Beulakerpad 1
8326 AH St. Jansklooster
Telefoon: 0527 – 205660

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.