Bezoekerscentrum De Wieden

Bezoekerscentrum De Wieden

Bezoekerscentrum De Wieden is een bezoek zeker waard!

Beulakerpad 1
8326 AH St. Jansklooster

Telefoon: 0527 – 205660

De natuur beleeft u bij bezoekerscentrum De Wieden in Overijssel, bij het schitterende Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het ideale vertrekpunt om te genieten van de prachtige natuur van Overijssel met haar meren, kolkjes, rietvelden en moerasbossen.

In het bezoekerscentrum krijgt u suggesties voor leuke wandeltochten door het natuurgebied, een prachtige manier om dit mooie plekje van Nederland te ontdekken. U kunt hier vaarexcursies boeken maar ook een schepnet voor de kinderen huren. Ook is er een leuk winkeltje met boeken, streekproducten en allerlei andere natuurgerelateerde snuisterijen. Natuurlijk kunt u ook een lekker kopje koffie krijgen.

Een heerlijk dagje uit in de natuur van Overijssel, kom daarvoor naar bezoekerscentrum De Wieden!

Adres Bezoekerscentrum De Wieden

Beulakerpad 1
8326 AH St. Jansklooster
Telefoon: 0527 – 205660

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.