Westfield Love parade

Win een reis naar the city of love, Parijs
Met Valentijnsdag in zicht presenteert Westfield Mall of the Netherlands zich als dé ultieme lifestyle bestemming voor last minute Valentijn shopping. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je geliefde, zin hebt in een dagje shoppen en lekker eten om samen deze dag te vieren of misschien wel voor jezelf omdat je dit als happy single verdient. Westfield Mall of the Netherlands biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke (pre)Valentijnservaring. Bovendien maak je kans op een city trip met je lover naar Parijs.

De ultieme lifestyle bestemming
Heerlijk al die cadeaus, maar ben je meer van iets samen doen? Wat is er dan leuker om met je wederhelft de hele dag in Westfield Mall of the Netherlands te spenderen? Westfield is namelijk meer dan alleen een shopping mall; je kunt hier heel makkelijk de hele dag doorbrengen met je lover, je best friend of jezelf! Naast het shoppen zijn er diverse beauty treatments om jezelf mee te verwennen of om samen van te genieten. Aan het eind van de dag biedt het Eet Theater een ruime keuze aan restaurants om romantisch een hapje te eten en mocht je nog zin hebben in een feel good film biedt de in-house Kinepolis een ruim aanbod van de allernieuwste films aan.

Win een love trip naar Parijs
Op zaterdag 10 en woensdag 14 februari aanstaande maakt de Westfield Love Parade je last-minute Valentijnsdag cadeau shopping in de Mall nog leuker! Je komt ze gegarandeerd tegen: de rolschaatsende Valentines squad die zich verplaatst door de mall met hun boombox met de leukste love songs en een speciale banner om jullie Valentijnsdag vast te leggen. Als jij je 10 of 14 februari aanmeldt als Westfield club member bij een van de Love Parade hosts, maak je kans op een unieke trip naar Parijs.

Locatie Westfield Love parade

Liguster 202
2262AC Leidschendam

Aankomende evenementen

Workshop Boogschieten

Locatie: Almere

Samba Global!

Locatie: Ruurlo

Mega Curiosa en Antiekmarkt in de Beursfabriek te Nieuwegein

Locatie: Nieuwegein

The Dutch Drag Dynasty

Locatie: Amsterdam

Paasvuur Espelo 2024

Locatie: Holten

Huisje Boompje Baby

Locatie: Groningen

What so ever live

Locatie: Wijk aan Zee

Food la Route weer Gouda!

Locatie: Gouda

Food la Route Voorburg

Locatie: Voorburg

Geweldige show in de Nieuwe Kerk Zierikzee door popkoor Seaside Rendez-Vous

Locatie: Zierikzee