IJsbeelden festival

IJsbeelden Festival Zwolle

16 december 2023 t/m 25 februari 2024 komen de beste ijskunstenaars ter wereld bij elkaar om een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen te creëren. Uniek voor jong en oud!

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle! In een grote vrieshal gaan ze aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Zij vertalen het thema “MYTHEN EN LEGENDEN” in een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen tot wel 6 meter hoog.

Het Nederlands IJsbeelden Festival is een uniek winter-evenement voor jong en oud!

MYTHEN EN LEGENDEN”

Tijdens het Nederlandse IJsbeeldenfestival maak je een magische reis langs tientallen levensgrote sneeuw- en ijssculpturen. Het Nederlands IJsbeelden Festival wil dit jaar inspireren met het thema: “MYTHEN EN LEGENDEN””.

Laat u verwonderen door de mooie zaken in het leven; LIEFDE, KUNST, ARCHITECTUR, FLORA & FAUNA en MOOIE MENSEN. Niemand kon dit zo mooi verwoorden als Louis Armstrong.

Luister en laat u inspireren!

Lees meer over het thema MYTHEN EN LEGENDEN

Tickets IJsbeelden Festival

Bij het bestellen van de tickets bepaalt u zelf de tijd (tijdslot) waarin u wilt binnenkomen. Als het tijdslot vol zit dan kunnen er niet meer bezoekers bij. Op deze manier wordt grote drukte vermeden en blijft een bezoek aan het IJsbeelden Festival veilig. Het tijdslot bepaalt alleen hoe laat u naar binnen kunt, u bepaalt zelf hoelang u verblijft in de vrieshal.

 

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland