The Dutch Drag Dynasty!

E-mail: [email protected]

Stap in de betoverende wereld van glitter, glamour en ongeëvenaard entertainment met The Dutch Drag Dynasty! Ervaar drag als volwaardige kunstvorm. Onze shows beloven een avond die je zintuigen prikkelt en je meeneemt op een reis vol verrassingen, inspiratie en lol.

Of je nu een echte draglover bent of nieuwsgierig bent naar deze bruisende wereld, onze shows zijn voor iedereen!

The Dutch Drag Dynasty

Met queens bekend van RuPaul’s Drag Race en Make up Your Mind tot aan lokale talenten die je versteld zullen doen staan, onze cast is samengesteld om te schitteren en te verbazen. Zie de sterren van het internationale drag-circuit, waaronder winnares van RuPaul’s Dragrace Holland seizoen 2 en Miss Continental Vanessa Van Cartier en de winnares van RuPaul’s Dragrace Holland seizoen 1, Envy Peru. Ook maken comedy queen Sederginne, gastvrouw Skyla Versai, dansende diva My Little Puny en duizendpoot Axell Andrews deel uit van deze betoverende cast. Last but zeker not least, is Janey Jacké een absolute hoogvlieger in de show.

Een show van The Dutch Drag Dynasty beloofd een adembenemende voorstelling met ’s werelds beste drag queens. De schitterende kostuums zijn een lust voor het oog, de lipsyncs zijn fenomenaal en de nummers volgen elkaar in razend tempo op. Met een cast van internationale allure garandeert deze show een onvergetelijke avond!
Het is niet zomaar een voorstelling; het is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt naar een wereld waar kunst en entertainment samenkomen.

Mis onze shows niet! Bezoek ons in het Amsterdam-Oost, waar tot eind mei onze eerste productie ‘The Fabulous Revue Show’ maandelijks te bewonderen is in The Harbour Club Theater. In oktober zal ‘Chèri Chèri’, Europa’s grootste drag productie, in première gaan. En als klap op de vuurpijl, gaan we in januari met ‘The Original’ op tournee door het hele land. Naast deze grote shows bieden we ook een keur aan medium en solo shows door het hele land. Bekijk onze website voor alle locaties en data: https://thedutchdragdynasty.nl/#show-data

Dus, waar wacht je nog op? Stap binnen in onze wereld van glitter, glamour en grenzeloos plezier. The Dutch Drag Dynasty wacht op je, klaar om je te betoveren en te verrassen…

Volg The Dutch Drag Dynasty ook op Instagram

Contact The Dutch Drag Dynasty!

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs