Restaurant Brasserie Ziel

Restaurant Brasserie Ziel

Restaurant Brasserie Ziel in Delfzijl voor culinair genieten.

Schoolstraat 9
9934 CD Delfzijl

Telefoon: 0596 - 857 210

Ga ook eens culinair genieten in het restaurant in het hartje van Delfzijl, Restaurant Brasserie Ziel. Een gastvrij ontvangst en kwalitatief goed eten in een huiselijke sfeer, dat is waar Restaurant Brasserie Ziel voor staat.

Restaurant Brasserie Ziel

Restaurant Brasserie Ziel in Delfzijl, voor velen een karakteristieke en vertrouwde plaats om elkaar bij een lekkere kop koffie te ontmoeten. Mede door de open keuken heerst binnen een gemoedelijke en ontspannen sfeer.

Restaurant Brasserie Ziel is gelegen aan het Molenbergplein, in de schaduw van de Hervormde of Centrumkerk van Delfzijl. Gevestigd in het voormalig Hervormd Centrum is Restaurant Brasserie Ziel voor velen een karakteristieke en vertrouwde plaats om elkaar bij een lekkere kop koffie te ontmoeten. Mede door de open keuken heerst binnen een gemoedelijke sfeer. Op bescheiden volume klinken de lounge- en jazzmuziek en natuurlijk het gekletter van servies en bestek.

Locatie Restaurant Brasserie Ziel

Schoolstraat 9
9934 CD Delfzijl
Telefoon: 0596 – 857 210

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs