Outdoor Point

Telefoon: 06 52 18 12 45

Bent u op zoek naar een leuk en actief uitje in de provincie Drenthe? Dan bent u bij Outdoor Point aan het juiste adres! U kunt het zo gek niet bedenken of het is bij Outdoor Point mogelijk. Van spannende tochten op quads tot ouderwets klootschieten. En wat dacht u van crossen op een elektronisch skateboard of boogschieten als Robin Hood?

Andere opties zijn:

  • Mountainbiken
  • Outdoor bowling
  • GPS-tochten

Hartstikke leuk als personeelsuitje of uitje met vrienden. Alle leuke activiteiten zijn te combineren met bijvoorbeeld een barbecue, een buffet of wijnproeverij. Voor een leuk en actief uitje moet u zijn bij Outdoor Point!

Adres Outdoor Point

Bram Bosma, Outdoor Havelte
Telefoon.: 06 52 18 12 45

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.