Educatieve Boerderij de Huif

Educatieve Boerderij de Huif

Uilenweg 2
8245 AB Lelystad

Telefoon: 0320-254606

Iedereen is welkom bij boerderij De Huif! Maak kennis bij de dieren, of maak samen met het team een tochtje in één van de huifkarren.

Educatieve Boerderij de Huif

Op zorgboerderij De Huif wordt onder deskundige begeleiding dagbesteding voor ouderen geboden. De dagbesteding is 5 dagen per week geopend: maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Als er voldoende vrijwilligers zijn is de knuffelruimte open en kan er een paard worden geborsteld. En is er voldoende belangstelling rijdt de huifkar vanaf 16.00 uur een ritje van 20 minuten. De hele dag door is de boerderijwinkel geopend waar iedereen terecht kan voor typische boerderijproducten, zoals eieren en aardappelen. Ook voor kleine cadeautjes kunt u er terecht.

Dieren voeren bij Boerderij de Huif

Vanaf ongeveer 16.30 uur start bij de boerderij het voeren van de dieren (de knuffelruimte wordt dan gesloten en het paard gaat op stal). Het is altijd leuk om te helpen! Kinderen die mee willen helpen kunnen zich verzamelen bij de knuffelruimte.

Adres Educatieve Boerderij de Huif

Uilenweg 2
8245 AB Lelystad
Telefoon: 0320-254606

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland