In den Uylenbal

Peperstraat 13
7981 AT Diever

Telefoon: 0521-594 930

Op zoek naar een leuk cadeautje of naar iets om uw eigen interieur te verfraaien? In Drenthe bent u daarvoor bij In den Uylenbal op het juiste adres. Met een winkel in Havelte en Diever én een webwinkel kunt u hier op elk moment terecht. U vindt hier een schitterende collectie landelijke en hippe woonaccessoires en lifestyle-producten. Verlichting, kussens, serviesgoed, kinderkleding, muurverf, portemonnees, meubels, tassen, u vindt het hier allemaal.

Merken die u hier tegenkomt zijn onder andere Pip Home, Bunzlau Castle, Painting The Past, Kitsch Kitchen en Feetje. De collectie wisselt regelmatig dus u vindt hier altijd iets van uw gading.

Ontdek zelf de prachtige en sfeervolle collectie en breng In den Uylenbal snel een (online) bezoekje!

Adres In den Uylenbal

Peperstraat 13
7981 AT Diever
Telefoon: 0521-594 930

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.