De Meerpaal Dronten

De Meerpaal Dronten

De Meerpaal in Dronten  is een Cultureel centrum waar veel te beleven valt!

De Rede 80
8251 AB Dronten

Telefoon: 0321-388770

De Meerpaal Dronten is het cultureel en bruisend hart van de gemeente. De Meerpaal is ook de verbindingsplek tussen mensen en organisaties. De Meerpaal heeft een unieke locatie met een cultureel centrum, twee theaterzalen, een bioscoopzaal, een evenementenplein, sfeervol restaurant en verschillende vergaderzalen.

De Meerpaal Dronten

De Meerpaal heeft een centrale plaats in de samenleving. Dit is door de bijzondere vormgeving en de ligging van het gebouw in het hart van Dronten, en anderzijds door de activiteiten die plaatsvinden in De Meerpaal maar ook in de dorpshuizen en op andere locaties plaatsvinden.

Alle gasten staan bij De Meerpaal centraal, er wordt geluisterd naar hun wensen. bij de Meerpaal geven ze vorm aan inspiratie, ontmoeting en ontwikkeling op het gebied van kunst, cultuur, welzijn en evenementen. Dit realiseren ze met inzet van medewerkers die passie tonen voor hun werk, oog hebben voor de samenleving, progressie maken en professioneel hun werk doen.

De Meerpaal is dé organisatie op maatschappelijk en cultureel gebied en een unieke locatie voor evenementen.

De Meerpaal heeft alles onder één dak!

Adres De Meerpaal

De Rede 80
8251 AB Dronten
Telefoon: 0321-388770

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland