De Bataviawerf

Oostvaardersdijk 01-09
8244 PA Lelystad

Telefoon: 0320 - 261 409

Ga naar een wel heel bijzonder uitje, ga een naar de De Bataviawerf. U heeft vast weleens gehoord van het VOC-schip de Batavia. De echte Batavia werd gebouwd in 1628. Het schip werd gebouwd voor de Verenigde Oostindische Compagnie. Helaas ging het schip op de eerste reis naar Indonesië al ten onder!

In Lelystad kunt u wel een reconstructie van dit prachtige schip bekijken op de Bataviawerf. Beleef het leven van een zeeman! Bewandel de dekken en bekijk de grote kanonnen, alles wat u tegen komt is met de hand gemaakt.

Een bezoekje aan de Bataviawerf in Flevoland is een ware belevenis die u 350 jaar terug de tijd in neemt. Kom naar Flevoland en bekijk deze prachtige bezienswaardigheid.

Adres Bataviawerf

Oostvaardersdijk 01-09
8244 PA Lelystad
Telefoon: 0320 – 261 409

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.