Camping De Strengen Borger

Camping De Strengen

Strengenweg 8
9531 TE Borger

Telefoon: 0599 - 239 277

Centraal in Drenthe, vlakbij een aantal boswachterijen gelegen, vindt u Camping De Strengen. Bij De Strengen kunt u overnachten in alle rust en ruimte voor een vriendelijk prijsje. Het dorp Borger is op fietsafstand en er is vanaf de camping een directe aansluiting op verschillende fietsroutes. De camping beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen die alle voorzien zijn van een stroomaansluiting.

Daarnaast vindt u er onder andere een recreatieruimte, overdekte spoelplaats, overdekte fietsenstalling en kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet. Uiteraard is er ook schoon en modern sanitair aanwezig. Voor de kinderen zijn er enkele speeltoestellen en een sportveldje, ook is er een jeu de boules baan. Op een steenworp afstand vindt u een milieuvriendelijke groentewinkel waar van alles te koop is.

Boek nu snel een overnachting bij Camping De Strengen in Borger!

Adres Camping De Strengen

Strengenweg 8
9531 TE Borger
Telefoon: 0599 – 239 277

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.