Bungy Jump & Zip Holland

Strandweg 150
2586 JW Den Haag

Telefoon: 070-2211138
E-mail: [email protected]

Welkom bij Bungy Jump & Zip Holland op de Pier!

Bungy Jump & Zip Holland

Stel je voor: de wind in je haren, het geluid van de golven onder je, en het adembenemende uitzicht over Scheveningen en Den Haag. Dit is niet zomaar een avontuur; dit is de ultieme adrenalinekick die je zoekt.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Of wil je iemand verrassen met een spectaculair cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze Bungytoren staat hoog boven de Noordzee, op maar liefst 60 meter hoogte. Hier spring je uit, vastgebonden aan een bungy, en beleef je een ervaring die je hart sneller doet kloppen.

Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben. Naast de adrenalinekick van het bungeejumpen, hebben we ook de meest unieke Zipline van Nederland. Je glijdt over een afstand van maar liefst 350 meter, beginnend vanaf de top van onze Bungytoren, met een snelheid die de 70 km/u kan bereiken. Je vliegt langs het reuzenrad, over de uitgestrekte zee en het prachtige strand, om uiteindelijk boven de gezellige terrasjes van de Scheveningse Pier te eindigen. En het beste deel? Je kunt dit avontuur met z’n tweeën tegelijk beleven, samen met je geliefde, beste vriend of (speed) date.

Ons toegewijde team van ervaren en gecertificeerde instructeurs staat garant voor jouw veiligheid en een onvergetelijke ervaring. We voldoen aan alle strenge TÜV-normen en zijn goedgekeurd door de European Rope Course Association (ERCA), dus je kunt met een gerust hart springen en ziplinen.

Maar niet alleen individuen kunnen bij ons terecht voor de ultieme kick. Denk eens aan een vrijgezellenfeest of een teamuitje met je collega’s. Wat is er nu beter dan samen van grote hoogte te springen en daarna die herinnering te delen aan de lunchtafel? Dit is teambuilding op zijn best, en het creëert banden die nooit zullen breken.

Houd er wel rekening mee dat we altijd afhankelijk zijn van het weer. Sterke wind en onweer kunnen roet in het eten gooien. Twijfel je over de weersomstandigheden? Bel ons voordat je naar Scheveningen komt, zodat we je kunnen adviseren.

Klaar om de ultieme hoogte te bereiken? Kom naar Bungy Jump & Zip Holland op de Pier en ontdek “The best way to get high in Scheveningen.” Durf jij het aan?

Bungy Jump & Zip Holland

Strandweg 150
2586 JW Den Haag

=> Telefoon: 070-2211138
=> Email: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs