BestZoo

BestZoo

Broekdijk 15
5681 PG Best

Telefoon: 0499-371706
E-mail: [email protected]

Waan je in de wereld van het dierenrijk. Bekijk hoe de Giraffe zijn eten plukt van die hoge bomen, hoe eten de pinguïns hun visjes op? En waar woont de beer? Aapjes die rondspringen, Pinguïns die rondzwemmen, beren die liggen te luieren, zeehonden die je aankijken en nog veel meer dieren van over de hele wereld. Hou je van enge dieren?

Grote dieren? Kleine dieren of schattige wollige dieren? Van over de hele wereld heeft BestZoo dieren die u kunt bewonderen. BestZoo heeft ook een kinderboerderij. Knuffel de dieren van de BestZoo kinderboerderij en loop tussen de kippen en de schapen. Pas op dat je niet in de ‘schapendropjes’ trapt. Middenin het typische Brabantse populierenlandschap vindt u BestZoo.

Bekijk en bewonder de dieren.

Adres BestZoo

Broekdijk 15
5681 PG BEST
Tel.: 0499-371706
e-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.