Beachclub Playa de Veluwe

Beachclub Playa de Veluwe

Beachclub aan het prachtige veluwemeer.

Palmbosweg 4
3853 LB Ermelo

Telefoon: 0341 552 431
E-mail: [email protected]

Beachclub aan het prachtige veluwemeer.

Beachclub Playa de Veluwe

De prachtige Beachclub aan het Wolderwijd (Veluwemeer), bij Pitch & Putt Golf Strand Horst beschikt over vele mogelijkheden! Zo kun je er heerlijk genieten op een privéstrand, je bootje aanleggen en genieten van de fantastische Menu & Drankenkaart. Ook bruiloften, partijen en feesten kun je organiseren op deze locatie.

De Pitch & Putt baan die aan de beachclub gelegen ligt bied een prachtig uitzicht voor jouw relaxte dag. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op. Wij staan u met veel enthousiasme te woord!

Contact Beachclub Playa de Veluwe

Palmbosweg 4
3853 LB Ermelo

Telefoon: 0341 552 431
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs

Weekendje Nijmegen

Wij gingen voor een weekendje historie, cultuur, winkelen naar Nijmegen. 'Gewoon' genieten van het leven in een van de oudste steden van Nederland! We gingen ook de podwalk lopen van ''Het Verhaal van Nederland'' in Nijmegen.