B&B Landgoed Matanze

B&B Landgoed Matanze

Vorstelijk overnachten bij Bed & Breakfast Landgoed Matanze

Deventerweg 10
7396 AX Terwolde

Telefoon: 0571 29 26 20
E-mail: [email protected]

Vorstelijk overnachten bij Bed & Breakfast Landgoed Matanze.

B&B Landgoed Matanza

Kom vorstelijk overnachten aan de oevers van de IJssel. Geniet van weldadige rust, volop ruimte en volstrekte privacy in deze unieke Bed & Breakfast op een fraai verblijf met uitzicht op het park, de gerestaureerde Engelse landschapstuin, historische kassen en diverse vijverpartijen.

De dienstwoning bij Langdgoed Matanze leent zich uitermate voor een unieke overnachting. Met het organiseren van een Bed & Breakfast genereren de eigenaren Alexander van Rijckevorsel van Kessel en zijn vrouw Mirjam de extra inkomsten voor behoud, herstel en onderhoud van het landgoed. Ook delen zij graag de schoonheid van hun bezit met mensen die eens een bijzondere overnachting willen ervaren.

Boek een overnachting op het prachtige Landgoed Matanze en geniet van het aanlokkelijke buitenleven.

Contact B&B Landgoed Matanza

Deventerweg 10
7396 AX Terwolde

Telefoon: 0571 29 26 20
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs

Weekendje Nijmegen

Wij gingen voor een weekendje historie, cultuur, winkelen naar Nijmegen. 'Gewoon' genieten van het leven in een van de oudste steden van Nederland! We gingen ook de podwalk lopen van ''Het Verhaal van Nederland'' in Nijmegen.