World Beat Dance Party

World Beat Dance Party

World Beat Dance Party: een gemeenschaps- en culturele eenheidsbewegingservaring

Samen zullen we ons lichaam bewegen en onze geest verheffen. Doe mee aan deze dansles om je hartslag te verhogen, je geest te verlevendigen en contact te maken met de gemeenschap. De afspeellijst bevat muziek van over de hele wereld. De choreografie is gemakkelijk te volgen. Alle leeftijden en fitnessniveaus zijn welkom. Draag comfortabele trainingskleding en sportschoenen. Neem water, een handdoek en een open hart mee voor dit evenement met vrienden, plezier, Zumba en meer.

Sara Tanz geeft bewegingslessen en workshops. Haar missie is om het gevoel van vreugde, vrijheid en opgetogenheid dat dans haar altijd heeft gebracht met jou te delen.

Datum: zondag 7 april
Tijd: 10.30-11.30 uur
Toegang: gratis (exclusief museumeentree)
Taal: deze les wordt in het Engels gegeven (er wordt weinig gepraat, meer gedanst!)
Tickets: reserveer via de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs