World Beat Dance Party

World Beat Dance Party

World Beat Dance Party: een gemeenschaps- en culturele eenheidsbewegingservaring

Samen zullen we ons lichaam bewegen en onze geest verheffen. Doe mee aan deze dansles om je hartslag te verhogen, je geest te verlevendigen en contact te maken met de gemeenschap. De afspeellijst bevat muziek van over de hele wereld. De choreografie is gemakkelijk te volgen. Alle leeftijden en fitnessniveaus zijn welkom. Draag comfortabele trainingskleding en sportschoenen. Neem water, een handdoek en een open hart mee voor dit evenement met vrienden, plezier, Zumba en meer.

Sara Tanz geeft bewegingslessen en workshops. Haar missie is om het gevoel van vreugde, vrijheid en opgetogenheid dat dans haar altijd heeft gebracht met jou te delen.

Datum: zondag 7 april
Tijd: 10.30-11.30 uur
Toegang: gratis (exclusief museumeentree)
Taal: deze les wordt in het Engels gegeven (er wordt weinig gepraat, meer gedanst!)
Tickets: reserveer via de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs