Workshop: R.I.P. my jeans

Workshop: R.I.P. my jeans

Het Cobra Museum daagt je uit om iets nieuws te creëren van oude denim. Heb jij thuis nog oude jeans liggen? Of een spijkerjasje dat je niet meer draagt? Maak er iets nieuws van! Laat je inspireren en begeleiden door onze professionele museumdocenten en creëer bijvoorbeeld een denim bloemstilleven, een handige opbergtas of een denim vaas. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fotograaf en filmmaker Anton Corbijn presenteert in MOØDe foto’s waarin hij de cross-over verkent tussen fotografie en de modewereld. De tentoonstelling bevat rond de tweehonderd foto’s, waaronder de inmiddels iconische portretten die Corbijn maakte van model Kate Moss, modeontwerper Alexander McQueen en campagne foto’s voor de grote jeans merken Levi’s en G-Star.

Datum: Zondag 21 april
Tijd: 14.00-16.30 uur
Toegang: Gratis (exclusief museumentree)
Groep: maximaal 30 deelnemers
Voor: iedereen (kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding)

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs