Het Kinderfestival

Het Kinderfestival

Er was eens….
Het kinderfestival
Het kinderfestival bij Sprookjeshof: Twee magische dagen vol muziek, entertainment en plezier!

Bereid je voor op onvergetelijke dagen vol plezier, entertainment en betoverende optredens tijdens Het Kinderfestival bij Sprookjeshof op 6 april & 7 apil 2024 van 10:00 tot 18:00 uur. Dit jaar brengen wij een indrukwekkende line-up van artiesten, waaronder op zaterdag 6 april; Bing, Fenna Ramos, Anders met Sander en Kidz-dj en op zondag 7 april; Juf Roos, Mylene & Rosanne, Magic Angelique, theater Pannenkoek en poppentheater Pierewaai.

Laat je creativiteit stromen tijdens de knutselsessies voor kinderen van alle leeftijden. Ga op avontuur tijdens de vossenjacht en ontdek verborgen schatten in het betoverende Sprookjesbos. Dans tot je erbij neervalt tijdens de silent disco op muziek die zowel jong als oud aanspreekt. Neem deel aan een energieke dansworkshop en ontwikkel je eigen dansmoves. Verwen je smaakpapillen met de diverse lekkernijen van onze foodtrucks. Een feestje voor zowel jong als oud.

Koop gauw je early bird tickets! Dan betaal je €14,- per ticket (vanaf 1 jaar). De reguliere prijs is €17,50. Deze actie loopt tot en met 31 januari 2024 en de tickets zijn beperkt beschikbaar. Tijdens het kinderfestival bieden wij vrij toegang tot het Sprookjeshof, waar magie en avontuur samen komen.

Volg onze social media en houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en updates over de diverse activiteiten.

Tot dan!

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland