Doornenburgse Kasteelfair

Doornenburgse Kasteelfair

Doornenburgse Kasteelfair 4 en 5 mei 2024

Op 4 en 5 mei a.s. ben je van harte welkom op Doornenburgse Kasteelfair op de Voorburcht van Kasteel Doornenburg.
Met het historische Kasteel op de achtergrond krijgt de fair een sfeer die het op zijn zachtst gezegd wel heel bijzonder maakt.
Tal van standhouders zullen u verrassen met de mooiste schatten en vondsten uit vroegere tijden.
Op het gemoedelijke terras van De Herberg is het goed toeven. U kunt genieten van heerlijke lunchgerechten, een smaakvol (speciaal) biertje/wijntje met lekkere hapjes en/of vers gezette koffie of thee met wat lekkers.
Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar men heerlijk een dagje met de familie en kinderen kan vertoeven. Het kasteel is natuurlijk ook bekend van de televisieserie Floris uit de jaren ’60. Wie van de iets oudere bezoekers is nu niet groot geworden met deze nostalgische serie?
Tijdens de Fair is het ook mogelijk om het kasteel te bezoeken. Hiervoor is reserveren gewenst. Dit kan via de website www.kasteeldoornenburg.nl

Openingstijden
zaterdag 4 mei 10.00 – 16.30 uur
zondag 5 mei 10.00 – 16.30 uur

Entree
€ 5,-
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Parkeren gratis

Adres
Kasteel Doornenburg
Kerkstraat 27
6686 BS Doornenburg

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs